Ben je met 40 jaar ervaring geschikt voor coaching in het onderwijs? Ik weet het niet. Het onderwijs gaat ten onder aan coaching heb ik als directeur wel eens gezegd, maar ik vind het zonde om die 40 jaar ervaring verloren te laten gaan. Dat is ook de reden dat ik als derde poot aan mijn bedrijf directies wil coachen, daarom kun je als directeur Jos ook als coach inhuren. Dat kan op twee manieren:

sparring

Je hebt een plan: voor een verandering, een nieuwe methode of een ander concept. Dat plan wil je doorpraten met iemand die als geen ander weet wat veranderen is en de valkuilen die je kunt ontwijken. Spar een uurtje of twee met Jos en kom beter beslagen ten ijs als je het plan aan je bestuur of team gaat presenteren.

Feed Back

Gewoon een paar keer per jaar je verhaal kwijt kunnen. Waar loop je tegen aan. Wat zou je anders willen en vooral wat is je frustratie. Gooi het er in een gesprek met Jos uit en ga opgelucht en met vertrouwen weer aan het werk.

Coaching in het onderwijs is in de ogen van JOS vooral veel vertrouwen geven, luisteren en richting geven. Wil je dat proberen stuur een berichtje en dan neem ik contact met je op.

Je hoeft alleen het formulier hiernaast maar in te vullen en dan komt alles op de juiste plek.

Sluit Menu