Ik ben Jos van Ouwerkerk, een bevlogen onderwijsman met ruim 40 jaar ervaring waarvan 30 als directeur in het basisonderwijs. Na directietaken in Spijkenisse, Rotterdam, Assen en Heerenveen werd het tijd voor het pensioen. En dus tijd voor JOS.  Jos Onderwijs Support is het bedrijf dat ik in mijn hoofd had. Back to basic is het motto. Gewoon doen waar je goed in bent en je daarop focussen.

JOS gaat je niet helpen om het tekort aan leerkrachten op te lossen, maakt groepen niet kleiner, doet niets aan wat de overheid allemaal op je bordje legt, maar kan je wel ondersteunen in je dagelijkse werk.

JOS maakt projecten waarbij alle vakken rond een thema aan bod komen. Weet veel van wetenschap en techniek dat volgend jaar verplicht wordt en ondersteunt bij het gebruik van ICT met leerlingen.

Met mijn ervaring kan ik ook gesprekspartner zijn voor jou als directeur van de school. Hoe neem ik het team mee in nieuwe ontwikkelingen. Hoe zorg ik er voor dat de resultaten goed blijven. Feed Back of Back up gesprekken. Het is mogelijk. 

Sluit Menu