hoe zorg ik voor het beste onderwijs

3

Lessen

3

Videos

Alle

vaardigheden

1 uur

totale duur

nederlands

taal

Overzicht

deze pagina staat al wel op de site. Ik ben echter nog bezig met ontwikkeling van de trainingen. De eerste training zal in ieder geval gaan over de projecten en de handleiding. 

Als je de training hebt gevolgd kun je:

voor wie is deze training

In feite alleen voor degenen die gaat werken met de methode Einstein. Deze training maakt onderdeel uit van het contract. 

Er komen echter nog nieuwe trainingen die meer leren over hoe je het onderwijs voor je leerlingen aantrekkelijke maakt.

lessen over de methode Einstein

In deze les bekijken we stap voor stap de inhoud van het draaiboek van het proefproject Nederland Waterland. Per hoofdstuk kijken we naar hoe een project in elkaar zit. en hoe je jezelf er op voorbereid.

Video 

In deze les gaan we in op de achtergronden van een project. Wat zijn de kerndoelen die in ieder geval behandeld moeten worden. Hoe zet ik de leerlingen aan het werk. Hoe belangrijk is de les “kennisoogst”. Hoe verdeel ik de tijd tussen begeleide lessen en zelfstandig werken en hoe ga ik om met  beoordelen

Video 

Niet alle leerlingen zijn altijd even gemotiveerd of hebben dezelfde interesses. Veel zal afhankelijk zijn van het onderwerp van het project. Ook zijn niet alle leerlingen ven bedreven in het zelfstandig werken. Hoe begeleid je dat?

Video 

reacties op de training.

ben je er klaar voor?

meer Trainingen

Misschien heb je ook interesse in de volgende trainingen

training 2

lessen wetenschap en techniek

In deze training leer je hoe je lessen wetenschap en techniek in je projecten kan invoeren of los kunt geven. WE doen dat aan de hand van de training Onderzoekend en ontdekkend leren.

lessen wetenschap en techniek

5 lessen - 2.00 uur
bekijk de training

training 3

Hoe gebruik ik media in mijn onderwijs

In deze training geven we je handvatten en tips om media in te zetten binnen je lessen. Apps die geschikt zijn. do's en dont's. geschikte zoekmachines, de juiste verhouding tussen werken op een beeldscherm en andere manieren om iets te leren.

mediawijsheid

5 lessen - 4:11 uur
bekijk de training